ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου (http://ghteies.blogspot.gr/) συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή από τον επισκέπτη των όρων που ακολουθούν.

Τα άρθρα, οι πληροφορίες, τα κείμενα, οι ερμηνείες και τα σχόλια, που περιλαμβάνονται στο παρόν ιστολόγιο, είναι καθαρά ενημερωτικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως μοναδικά και έγκυρα για την επίλυση ψυχικών, οικονομικών, οικογενειακών, κ.α. προβλημάτων του επισκέπτη και σε καμιά περίπτωση δεν θα λαμβάνονται ως αποκλειστικός οδηγός ή προτροπή για διενέργεια συγκεκριμένων πράξεων.  
Οι αναφορές σε γητειές, γιατροσόφια και στις ιδιότητες των βοτάνων είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή για θεραπεία.  Ο χρήστης αυτών πρέπει να έχει υπόψη, ότι τα βότανα δεν αποτελούν πανάκεια ούτε μπορούν να θεραπεύσουν όλες τις αρρώστιες και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ολοσχερώς τα κλασσικά φάρμακα. Η χρήση τους πρέπει να γίνεται με μέτρο ή κατόπιν ιατρικής συμβουλής, αφού αλόγιστη χρήση μπορεί να επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα για την υγεία μας. Τη λύση σε ειδικά προβλήματα υγείας, να θυμόμαστε ότι δεν τη βρίσκουμε στα βότανα, αλλά στους αρμόδιους  επιστήμονες.

Τα άρθρα στα οποία αναφέρεται η προέλευση απηχούν πάντα τις απόψεις των συγγραφέων, ή της αρχικής πηγής. Η αναδημοσίευσή τους στο παρόν ιστολόγιο δεν σημαίνει αναγκαστικά και υιοθέτηση αυτών και ως εκ τούτου δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.
Το δικό μας υλικό δεν το θεωρούμε κτήμα της ιστοσελίδας και αν κάποιος επιθυμεί να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε, μπορεί ελεύθερα να το πράξει, με μόνη ηθική υποχρέωση, να αναφέρει και το  ιστολόγιό  μας ως αρχική πηγή.

Με το υλικό που δημοσιεύουμε, δεν έχουμε πρόθεση να καταφερθούμε προσωπικά εναντίον οποιουδήποτε, ωστόσο εάν κάποιος νομίζει ότι μέσα από τις αναρτήσεις μας, θίγεται, ή ότι παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα του, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσει, προκειμένου να διαγράψουμε άμεσα το σχετικό υλικό
http://ghteies.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου